torstai 20. kesäkuuta 2013

Ainiin helvetti.

Nythän on Juhannus.

Tukehtukaa grillimakkaroihinne, elkää polttako saunaa. Elkääkä mökkiä. Ja se uiminen jurrissa ja mitänäitänyt oli.

Mä vedän tän kunniaksi viikonloppuna Salmarilla kalsarikännit ja pakotan Pojan kuuntelemaan Suomi-iskelmiä koko illan. Soittolistalta löytyy ainakin Eppuja, Leeviä, Hectoria ja Juicea, ja loppuillasta varmaan jotain Frederikkiä ja Mikko Alataloa. Ruokana on keitettyjä normipottuja ja pannulla mustaksi paistettuja grillimakkaroita. Jälkiruuaksi olutta ja pakastemarjoja. Lähes autenttinen sauna experience saadaan istumalla sähkölämmittimen edessä(tulee muuten äkkiä kuuma), ja venesataman vesikin alkaa olla sitä suomalaiselle tuttua aivanvitunkylmää, että eikun sinne vaan kastautumaan. Vaihtoehtoisesti toi kylmä suihku 15c kylpyhuoneessa on kans ihan ok.

Illan asuna toimii mahdollisimman rumat vaatteet, ja Offin sijasta voidaan autenttisen mökkituoksun takaamiseksi suihkutella ilmaan torakkamyrkkyä.

Nukun muuten edelleen se myrkkytönikkä sängynvieressä, sen verran jääny traumoja. Saa nähä millaset suomitraumat aiheutan tuolle herkkähipiäiselle australialaiselle. Voi olla että se lennättää mut synttäreiksi Aucklandin sijaan takas Helsinkiin jollain Chinahell airlinesilla ja 46h vaihdoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti